HORARIS 2020 - 2022

EL SERVEI CONTINUA SUSPÉS FINS NOU AVÍS, DISCULPEU-HO LES MOLESTIES.

HORARIS 2019 

EL SERVEI CONTINUA SUSPÉS FINS NOU AVÍS, DISCULPEU-HO LES MOLESTIES.

HORARIS 2018

SERVEI SUSPES, FINS NOU AVIS, PER DESPERFECTES A LA VIA.

HORARIS 2017 

Des de l'any 2005, El petit tren de les mines, de la Mina Nova de Coll de Pradell (Vallcebre), una vegada la via va arribar a la mina, completant aixì la primera fase del nostre projecte de recuperació históric miner. be realitzant viatges a totes les persones que els poqui interessar, gaudir del nostre projecte.

Actualment, es segueix prestant aquest servei, amb 4 locomotores i mes de 35 vagonetes, a l'hora que, continuant els treballs de recuperació históric miner del traçat ferroviari miner, per tal de continuar amb la recuperació total del complex miner de CARBONES MARI. 

Por això, si voleu viatjar en un autentic ferrocarril miner, i en el seus genuis vagons miners, recuperats de l'oblit, visitar la bocamina, coneixer la seva història i la del seu ferrocarril, sols teniu que consultar la nostre pagina Oficial de Facebook, o sol.licitar-ho, amb anterioritat, al nostre correo electronic, info@trensminersturistics.org o be al nostre telefon de contacte 653942475 , i molt amablement els contestarem, per concretar visita, inclossos grups.

 

I recordi El petit tren de les mines, es l'unìc tren miner autentic, on el seus vagons procedeixen d'una mina, i mantenen el seu estat original. 

 

 

 

 

Degut a que som una associació i depenem de la disponibilitat dels socis, i al fet de que el servei es realitza de forma voluntaria i altruista, encara no podem oferir un horari estable

 

 

Per aixó podeu-ho trobar informació actualitzada del dies en que realitzar servei ferroviari miner "El Petit Tren de les Mines" a traves de la nostra pagina FACEBOOK oficial,

https://www.facebook.com/trensminers

Disculpe-ho les molesties.